Studenterkonference (SSK) – Københavns Universitet

Lingvistkredsen > Studenterkonference (SSK)

Sprogvidenskabelig Studenterkonference (SSK)

Sprogvidenskabelig Studenterkonference (SSK) skal være et forum, hvor studerende på både bachelor- og kandidatniveau kan fremlægge deres akademiske arbejder. Det er vores håb og erfaring, at der opstår nye idéer og grobund for samarbejde, når engagerede studerende mødes og diskuterer det, de brænder for. Emnet for konferencen er sprogvidenskab i en meget bred forstand.

I 2017 afholdes konferencen fredag d. 3. november i lokale 22.0.11 på Københavns Universitet Amager, Njalsgade 120, 2300 København S. Hvis du har lyst til at deltage, så læs om indsending af abstracts og tilmelding her.

Tidligere har vi haft bidrag fra en lang række fag på en række danske og udenlandske universiteter; blandt andre lingvistik, grækenlandsstudier, fransk, audiologopædi, spansk- og latinamerikanske studier, filosofi, russisk, dansk, indoeuropæisk, sprogpsykologi, engelsk samt IT & Cognition fra Københavns Universitet, Aarhus Universitet, Syddansk Universitet, Roskilde Universitet – og sågar fra Berlin og Lund. Du kan finde programmet og oplægsholdernes powerpoints fra 2016 i menupunktet til venstre.

Arrangørgruppen mm.

Kunne du tænke dig at være med i arrangørgruppen? Find vores kontaktinformation nederst på siden. Husk også at holde øje tidsskriftet Language Works, hvor vi forhåbentlig kommer til at se artikler fra både oplægsholdere og publikum fra årets konference. Husk, at du kan indsende din artikel. Redaktionen tager også imod artikelidéer og hjælper dig videre.

Har du spørgsmål?

Har du forslag, ris eller ros – eller er du interesseret i at hjælpe med afholdelsen af næste års konference, så send os en email på ssk@hum.ku.dk.

Konferencen afholdes i samarbejde med Lingvistkredsen.

www.lingvistkredsen.ku.dk

Sprogvidenskabelig Studenterkonference på Facebook

Arrangørgruppen 2017

Anders Jeberg Staanum, Lingvistik

Emilie Willads Petersen, Lingvistik

Esi Kuada, Dansk

Estelle Le Duc, Engelsk

Eva Nina Wandall, Lingvistik

Henriette Granhøj Dam, Lingvistik

Jari Weisdorf, Lingvistik

Julie Rath Rasmussen, Dansk

Laura Bruntse, Sprogpsykologi og dansk

Laurits Stapput Knudsen, Lingvistik  

Mads Petersen, Lingvistik

Michael Bach Ipsen, Lingvistik

Pauline Skalts, Lingvistik

Simon Poulsen, Indoeuropæisk