Workshop med DM: Mange veje med en ph.d.

7. oktober 2015 kl. 17:00

En workshop, hvor vi tager udgangspunkt i den motivation og den faglige interesse, der driver dig som ph.d. eller ph.d.-studerende og breder mulighederne ud. Vi gør din faglighed salgbar i et større perspektiv og taler om, hvad netop dine kompetencer og muligheder er både indenfor og udenfor den akademiske verden. Vi afslutter selvfølgelig med at guide dig til, hvordan du finder de rigtige steder og sparker døren ind.

Materialer fra dagen

Møde i Netværk for Sprog-ph.d.er under temaet Undervisning

26. november 2015 kl. 17:01

Maja Bødtcher-Hansen fra KUA’s universitetspædagogiske enhed, TEACH, kommer og fortæller om hvilke kompetencer og forventninger de unge, sprøde studerende kommer med når de begynder på universitetet, og hvordan vi bedst kan ramme dem med vores undervisning. Maja har sendt os denne foromtale:

Mit oplæg tager udgangspunkt i nogle overvejelser omkring, hvilke forudsætninger vores studerende har med sig fra de gymnasiale uddannelser, og hvilke strategier de typisk har for deres studieliv på universitetet. I direkte forlængelse af det giver jeg en række bud på, hvordan man kan aktivere de studerendes kompetencer og samtidig løfte dem i arbejdet med akademisk skrivning og argumentation. Der er tid til diskussion af udfordringer i egen undervisnin...

Kom videre med din forskning med eksterne midler

12. april 2016 kl. 17:01

Universiteternes basismidler bliver færre, og presset på at forskere skaffer eksterne midler til deres forskning stiger. Ph.d.-netværket inviterer derfor til et møde om hvilke muligheder der er for at skaffe finansiering til din forskning – fra ph.d. videre til postdoc og så videre. Oplægsholder er netværkets Morten Gylling, der selv har rådgivet forskere om ekstern finansiering og nu arbejder i Styrelsen for Forskning og Innovation.
Tid og sted: tirsdag 12. april 2016, kl. 17.00-18.30, KUA, Njalsgade 120, bygning 27, 5. sal, Mødebordet i Sprogforandringscenteret....