SSK 2018 – Københavns Universitet

SSK 2018

Sprogvidenskabelig Studenterkonference (SSK) skal være et forum, hvor studerende på både bachelor- og kandidatniveau kan fremlægge deres akademiske arbejder. Det er vores håb og erfaring, at der opstår nye idéer og grobund for samarbejde, når engagerede studerende mødes og diskuterer det, de brænder for. Emnet for konferencen er sprogvidenskab i en meget bred forstand - alle sprogvidenskabelige, sproglige og tilstødende discipliner er velkomne.

I 2018 afholder vi konferencen fredag d. 2. november i lokale 22.0.11 på Københavns Universitet Amager, Njalsgade 120, 2300 København S. Hvis du har lyst til at deltage blandt publikum, skal du melde dig til i formularen  her. Det koster ikke noget, men vi sørger for kaffe og kage mellem de spændende oplæg.

Hvis du vil holde oplæg på konferencen, så skal du sende os et abstract inden d. 1. oktober kl. 23:59 via denne formular, så vi kan bedømme og udvælge de bedste oplæg anonymt. Dit abstract skal være på det sprog, du har tænkt dig at holde oplægget på, og skal kort ridse tematikken op: Hvorfor er emnet interessant, hvad går det ud på?  – og hvad er dine (foreløbige) resultater. Vi glæder os til at høre fra dig!